Udstilling: Arkitektur & Fotografi

10688394_10152746125305987_3260890419237850411_o

Arkitektur og fotografi
27. september – 9. november 2014

Julie Boserup, Søren Lose, Jesper Rasmussen, Pia Rönicke,
Sofie Thorsen

Hvad er arkitekturfotografi? Arkitekturfotografi er en af fotografiets klassiske genrer og samtidig et motiv i rivende udvikling. Arkitekturfotografi i dag kan være undersøgelser af by- eller bygningsstrukturer, dokumentationer af socialt byggeri eller historiske huse, digitalt manipulerede facader eller rum og collager, hvori bygninger mødes på tværs af tid og sted.

På Fotografisk Centers udstilling Arkitektur og fotografi møder man kamerabaserede projekter af fem danske billedkunstnere/fotografer. Med afsæt i den overordnede tematik omkring fotografi og arkitektur præsenterer udstillingen en række nytænkende undersøgelser af arkitektur som struktur og i betydningen; arkitektur som model og konstruktion, og som spejling af historiske ideologier.

Udstillingen vises i samarbejde med DGI-byen/Øksnehallen og er støttet af Realdania, Toyota-Fonden og Københavns Kommunes Billedkunstudvalg. Fotografisk Center modtager desuden programstøtte fra Statens Kunstfond og driftsstøtte fra Københavns Kommune. I samarbejde med Københavns Museum og DJ: Fotograferne afholder Fotografisk Center et seminar om fotografi og urbanitet torsdag den 30. oktober. For yderligere information, interviewaftaler mv. kontakt Fotografisk Centers leder Kristine Kern på 2628 9996 eller kk@nullphotography.dk

Fotografisk Center [ON THE GO]

i Bygning 55
Staldgade 16
DK – 1699 København V
T: +45 3393 0996
M: info@nullphotography.dk,
W: www.photography.dk
Åbningstider : Tirsdag – fredag kl. 11 – 17, lørdag og søndag kl. 12-16

Skriv et svar