COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL SØGER EN ELLER TO PRAKTIKANTER TIL EFTERÅRET 2014/FORÅRET 2015

Vil du være med til at udvikle to nye formidlingsportaler til Nordens største fotobegivenhed og gøre festivalen endnu mere aktiv på de sociale medier?

På Copenhagen Photo Festival er vi ved at udvikle festivalen til en aktør, der er aktiv hele året, og ikke kun under den årlige festival i juni. Dette sker bl.a. med lanceringen af en ny online undervisningsportal for folkeskolen samt en online public service portal med tutorials, podcasts og inspiration til fotografer og fotointeresserede. I forbindelse med udvikling, udarbejdelse og lancering af disse to kanaler søger vi en-to praktikanter.

Copenhagen Photo Festival afholdes hvert år i juni i samarbejde med en lang række gallerier, museer og alternative udstillingssteder i fortrinsvis København og Øresundsregionen. 10 dage med udstillinger, artist talks, seminarer, foredrag og guidede tours.

ARBEJDSOPGAVER
Som praktikant i en lille organisation som Copenhagen Photo Festival kommer du til at få et bredt indblik i, hvad det vil sige at planlægge og realisere en omfattende kunstnerisk event med mange samarbejdspartnere og mange aktiviteter. Du vil få mulighed for at få afprøvet dine specifikke kompetencer, være med til at præge festivalens udvikling.

Du vil få et tæt samarbejde med den daglige leder og projektkoordinator omkring følgende opgaver:

  • Udvikling og udarbejdelse af online public service-portal; herunder research, kontakt til mulige bidragsydere, interviews, produktion af podcasts og tutorial videos og formidling af projektet.
  • Udarbejdelse af online undervisningsportal; herunder bl.a. udvikling af undervisningsopgaver, assistance ved distribution af materialet til skoler og PR.
  • Udvikling og redigering af festivalens aktivitet på online platforme som Facebook og Instagram, samt redaktion af blog og app med fokus på nyheder om omtale af fotorelaterede events.

Som praktikant vil du desuden blive involveret i den generelle planlægning af næste års festival.

KVALIFIKATIONER

  • Du er studerende på et æstetisk fag på Humaniora eller beskæftiget med æstetiske fag eller fag inden for marketing/medier/kommunikation.
  • Du interesserer dig for fotografi og har gerne en generel viden om kunst
  • Du formulerer dig godt og problemfrit på både dansk og engelsk
  • Du er ansvarsbevidst og vant til at arbejde selvstændigt
  • Du har det fint med at få tildelt egne ansvarsområder
  • Du er i stand til at håndtere og strukturere flere sideløbende projekter uden at miste styringen
  • Du kan indgå i et praktikforløb, der spænder over perioden november-januar eller hen over foråret – gerne deltid ved siden af din uddannelse.

 

ANSØGNING
Send din ansøgning, inkl. cv, til projektkoordinator Kirstine Schiess Højmose: kirstine@nullcopenhagenphotofestival.com, senest den 20. oktober. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar