PRAKTIKANT TIL UDSTILLINGSSTEDET BUREAU PUBLIK

bureau publik søger en praktikant med interesse i samtidskunst til at assistere med tilrettelæggelse og realisering af stedets aktiviteter. Du vil komme til at indgå i de mange processer involveret i at drive et udstillingssted. Opgaverne omfatter udstillingsopbygning, fundraising, formidling og pressekontakt. Vi forventer at du er engageret, imødekommende, god til at formidle og kan arbejde selvstændigt, struktureret og praktisk. Arbejdet fordeles i et ugentligt timetal på ca. 20 timer fra midten af januar 2014 og 4 måneder frem.

bureau publik er et sted for kunstneriske og diskursive aktiviteter, der forsøger at forstå og bearbejde den nuværende situation. Projektet drives af kuratorerne Katarina Stenbeck og Johanne Løgstrup og har til huse på Vesterbro i København.

For yderligere information se www.bureaupublik.dk eller kontakt os på mail info@nullbureaupublik.dk. Send os en ansøgning med en beskrivelse af dig selv, dit faglige forløb og motivation for at søge stillingen.

Forfatter: bureau publik

bureau publik er et sted for kunstneriske og diskursive aktiviteter, der forsøger at forstå den nuværende situation. Omdrejningspunktet er de seneste års protester i USA, Nordafrika, Mellemøsten og Europa, der har skabt nye modstandsformer og en ny kapitalismekritik i kampen mod den neoliberale håndtering af den finansielle krise og dens konsekvenser for almindelige mennesker. Ved hjælp af kunstens forestillingsevne er bureau publik med til at generere betydninger og perspektiver, der peger på andre måder at indrette verden på. Projektet er initieret af publik, der siden 2005 har arrangeret midlertidige kunstprojekter i Københavns offentlige rum, og drives af kuratorerne Katarina Stenbeck og Johanne Løgstrup. bureau publik realiseres med støtte fra Statens Kunstråd.

Skriv et svar