Vil du i praktik på Statens Museum for Kunst?

Vi søger en praktikant til et seks måneders praktikophold i Kommunikationsafdelingen på Statens Museum for Kunst (SMK)

Dit fokusområde vil blive at assistere i det daglige arbejde med museets strategiske samarbejdspartnere: sponsorer og fonde. Området er i rivende udvikling, så der er brug for en person med mange idéer og en god systematisk sans. Det vil klart være en fordel, hvis du kender til det danske fondsliv og/eller har arbejdet med sponsorater, idet du vil blive inddraget i både strategiarbejde, idéudviklingsprocesser, synliggørelse af arbejdet med sponsorer og fundraising på museets hjemmeside mv.

Vi har brug for dig fra slutningen af januar til slutningen af august 2014. Du vil opleve en spændende periode, hvor museet åbner særudstillinger og hvor nye strategier aktiveres. Bl.a. åbner vi i februar Asger Jorn: Rastløs Rebel. Samtidig er vi i fuld gang med forberedelserne til næste efterårs store udstilling med kunstnerduoen Elmgreen og Dragset. Desuden vil der foregå mange andre aktiviteter – ikke mindst på museets scene.

Vi kan tilbyde et spændende job på en levende kulturinstitution. Stillingen byder på mange personlige og faglige udfordringer. Du kommer til at indgå i et team af engagerede og initiativrige medarbejdere, der brænder for at gøre museet til en endnu bedre strategisk samarbejdspartner samt en dynamisk aktør i dansk kulturliv.

Lyder det som noget for dig? Læs hele opslaget her: https://golf.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=74490&departmentId=7716&MediaId=5

Skriv et svar