CaféTeatret søger ny medarbejder

Job med løntilskud med mulighed for at skabe netværk i internationalt og dansk scenekunstmiljø samt få kendskab til salg og PR.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at være en del af CaféTeatrets medarbejderteam. Har du mod på at arbejde på et teater med en international profil, der laver samfundsdebatterende og formeksperimenterende teater? Brænder du for kommunikation, salg og koordinering af kulturelle begivenheder? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil især komme til at løse koordinerings- og kommunikationsopgaver i forbindelse med vores internationale scenekunstfestival, som i 2014 handler om økonomisk krise og ligger under CPH STAGE. Du vil også få kendskab til  teatrets daglige drift. Vi lægger vægt på, at du har organisatoriske evner og har gode formuleringsevner i dansk og engelsk mundtligt såvel som skriftligt.
Primære arbejdsopgaver:

–        Planlægning og realisering af international scenekunstfestival om økonomisk krise herunder kontakt til internationale gæstespil samt udvikling af et relevant debatprogram i samarbejde med festivalkurator og produktionsleder.

–        Research.

–        Publikumsudvikling.

–        Markedsføring af forestillinger og arrangementer i samarbejde med PR-ansvarlig.

–        Etableringer og vedligeholdelse af samarbejde med interessenter, institutioner og virksomheder.

–        Opdatering af hjemmeside.

–        Forefaldende arbejde og almene kontoropgaver.

Du skal være selvstændig, løsningsorienteret, udadvendt og kunne håndtere perioder med øget arbejdsbyrde op mod premierer og deadlines.

CaféTeatret lægger stor vægt på, at alle medarbejdere kan arbejde på tværs af faggrupper og har en forståelse for arbejdsprocessen på et teater.

Ansættelsen kræver, at du er berettiget til job med løntilskud under ordningen for offentlige løntilskudsjob.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tanja Diers pr. mail: tanja@nullcafeteatret.dk eller tlf: 3313 5813.

Send ansøgning og cv til cafeteatret@nullcafeteatret.dk senest 14. dec. 2013.

Vi afholder samtaler løbende. Ansættelsesperiode: 3. feb. 2013 (eller hurtigst muligt) og frem til 30. juni 2014 med mulighed for forlængelse.

Hvis du vil vide mere om CaféTeatret kan du finde information om os på vores hjemmeside: http://www.cafeteatret.dk/.

Skriv et svar