Oplev kunsten helt tæt på – helt gratis i Dansehallerne

Tag med på fredag d. 25. oktober til endnu en omgang  af Loona Nights, Dansehallernes “åbne  scene”, hvor du kvit og frit kan stikke hovedet ind til en aften med små spirende værker.

LoonaNightsPrBillede_Foto_HenningSjøstrømMed Loona Nights byder Dansehallerne velkommen til en aften fuld af overraskelser  på scenen, hvor ca. 10 kunstnere hver får max. 10 minutter til at vise publikum netop det, de brænder for. Alt kan ske på scenen, det kan være en lille performance, et legende forsøg, en dansende  guitarsolo eller et spirende mesterværk. En vært guider publikum gennem aftenen, og præsenterer de enkelte værker undervejs. Det hele foregår på Mini Carl, Dansehallernes åbne, uformelle foyerscene, hvor scenen er skabt til, at publikum er helt tæt på kunstnerne. Der er plads til umiddelbar reaktion, løbende dialog om værkerne, og publikum kan gå til og fra.

Dansehallerne byder alle velkommen og håber at møde et bredt publikum lige fra de garvede, robuste danseeksperter til spæde, nysgerrige dansejomfruer. Som en del af konceptet bliver de deltagende kunstneres navne først offentliggjort samme aften, så vær klar på det uventede, og hvem ved, måske er det en af morgendagens stjerner, der danser hen over scenen netop den aften. Der vil desuden være bar, hvor du kan få en forfriskning og stille sulten med en lækker wrap til en lille mønt.

LoonaNights_PRBilledeOm Loona Nights

Første gang  Loona Nights  blev afholdt  var på Kulturnatten (2012), hvor publikum stod tæt og mærkede suset fra de optrædende. Tidligere kunstnere på Loona Nights omfatter bl.a. Camilla Stage(DK), Marie Topp(DK), Lucy Suggate(UK), My Grönholdt(SE), My Nilsson(S) & Sophia Mage(DK/USA), Taryn McGovern(USA), Adrian Skjoldborg (DK) & Arina Trostyanetskaya.

Moon SpotsSPILLEINFO: l efteråret afholdes Loona Nights 25 okt.og 5 dec. 2013 / begge dage kl. 21.30 /Mini Carl.

Dansehallerne ligger på Carlsberg / Pasteursvej 20 / 1799 KBH V / www.dansehallerne.dk og www.facebook.com/dansehallerne.dk

Fotos: Henning Sjøstrøm

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans og koreografi. Dansehallerne har administration på H.C. Andersens Boulevard 25, 3. / KBH V samt en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar