DEN NYE LYD – gratis litteratur- og musikarrangementer på CaféTeatret

1318_360

DEN NYE LYD er CaféTeatrets nye platform for alt det, der sker ude mellem menneskene. Vi skyder litteraturarrangementer og koncerter ind mellem hinanden. Vi kalder det DEN NYE LYD fordi vores ører hele tiden er på jagt efter nye rum at forsvinde og forvilde os i.

Vi sætter platformen i gang med en række litteraturarrangementer. Det første arrangement sætter fokus på NY PROSA.

#1 Ny Prosa

Med NY PROSA fejrer vi den danske prosas mangfoldighed. Vi har inviteret forfatterne Peter Adolphsen, Christina Hesselholdt og Stine Pilgaard til at læse op fra deres seneste værker.

Peter Adolphsen og Christina Hesselholdt debuterede begge i løbet af 90’ernes minimalisme og postmoderne grundtilstand, mens Stine Pilgaard stavrer afsted fra det nye årtusind. Det er tre meget forskellige stemmer, der viser sig i de tre forfatteres bøger.

Hvad mere? På CaféTeatret går vi sådan set bare rundt og glæder os til at få nye lyde ind i vores tunge sind.

 OM FORFATTERNE

Stine Pilgaard (f. 1984) debuterede 2012 med romanen ‘Min mor siger’. Hun har modtaget  Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat for sin debut.

Peter Adolphsen (f. 1972) debuterede i 1996 med samlingen ‘Små historier’. Peter Adolphsen har udgivet en række bøger og børnebøger. Senest romanen ‘År 9 efter loopet’.

Christina Hesselholdt (f. 1962) debuterede i 1991 med romanen ‘Køkkenet, gravkammeret & landskabet’. Hesselholdt har udgivet en lang række bøger og børnebøger. Senest fortællekredsen ‘Selskabet gør op’ (2012). Christina Hesselholdt har modtaget en lang række priser og legater for sit virke som forfatter. Bl.a. Beatrice-prisen (2007) og Kritikerprisen (2010)

FRI ENTRÈ

TIDSPUNKT lørdag d. 27. oktober kl. 20-21.30

STED CaféTeatret, Skindergade 3, 1159 København K

www.cafeteatret.dk

Skriv et svar