Udstillingsinspektør søges

Fotografisk Center søger en udstillingsinspektør/kuratorassistent 32 timer om ugen per 1. august.

Fotografisk Center er en kunsthal for samtidsfotografi og relaterede, kamerabaserede praksisser. Vi viser ca. seks årlige udstillinger. Her ud over driver vi en mindre specialboghandel og et digitalt værksted. Fotografisk Center arrangerer desuden foredrag, omvisninger seminarer.

Stillingen indebærer at assistere med det pratiske og administrative arbejde i forbindelse med gennemførelse af Fotografisk Centers udstillinger, herunder udarbejdning af formidlingsmateriale, fondsansøgninger mv. Her udover vil udstillingsinspektøren komme til at stå for boghandlen, betjene udstillingsgæster og være med i tilrettelæggelsen af arrangementer og foredrag.

Vi forventer, at du er uddannet kunsthistoriker eller lignende, og ser gerne at du har erfaring med museumsarbejde, er god til at skrive og formidle, har ordenssans, er god til at arbejde selvstændigt og er imødekommende. Arbejdstiden er tirsdag til fredag kl. 9 – 17. Det er en betingelse, at du er berettet til løntilskud.

Er du interesseret så send en kortfattet, begrundet ansøgning samt CV til Fotografisk Centers leder Kristine Kern inden den 3. juli.

Du må gerne sende ansøgningen per mail: kk@nullphotography.dk

Skriv et svar