Praktikant søges: Kan du optage og redigere kulturjournalistiske videoindslag?

På Have Kommunikation har vi en kulturportal, HAVE Backstage (www.havebackstage.dk). Her går vi bag om kulturlivet og formidler både virksomhedens samarbejdspartnere og kulturen i bredere forstand – over for kulturbrugere og kulturpressen.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere inden for alle grene af kulturlivet. Vi løser kommunikationsopgaver på alt fra teater-, film- og bogproduktioner til events og andre mere kommercielle former for kulturaktiviteter.

Og nu er vi på udkig efter en videopraktikant til portalen, som skal arbejde med videoindslag, interviews og reportager. Som videopraktikant kommer du til at arbejde journalistisk med kultureni tæt samarbejde med daglig redaktør Mikkel Elbech såvel som projektleder Rasmus Navntoft, der har det overordnede ansvar for HAVE Backstage.

Herudover rummer HAVE Backstage-teamet også en art director, en journalist og endnu en videoredaktør.

Som videopraktikant vil du komme til at arbejde med:

  • Tilrettelæggelse
  • Optagelse
  • Redigering
  • Fotografering
  • WordPress
  • De sociale medier
  • Skriftligt arbejde (i mindre omfang)

 

Det vil være en fordel, hvis du:

  • Har praktisk erfaring med at optage og redigere video
  • Har sans for den gode historie
  • Har hovedet fuld af gode idéer

 

Praktikken er ulønnet og varer i udgangspunktet 6 måneder. Har du særlige ønsker i forhold til varighed, så nævn dette i din ansøgning. Der vil være fleksibilitet ift. ferie. Du kommer til at få din daglige gang på Have Kommunikation på Frederiksberg og være del af et team på 19 medarbejdere.

Ansøgningsfrist: Fredag den 26. juli 2013
Start: Ultimo august 2013

Samtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Ansøgningen sendes til:
Daglig redaktør Mikkel Elbech (mikkel@nullhave.dk) og projektleder Rasmus Navntoft (rasmus@nullhave.dk), Cc til praktikantvejleder Malene Østerskov (malene@nullhave.dk)

Skriv et svar