Mungo Park søger projektpraktikant

Kunne du tænke dig at være en del af Mungo Parks projekter, har du flair for eventplanlægning og lyst til at få erfaring med projektledelse, PR-strategier og afvikling af arrangementer?

Så se her, for Mungo Park i Allerød søger en praktikant til projektorienteret arbejde under ledelse af producenterne, Line Hauger og Anne Sophie Fogedby.

Projektpraktikant

Udover teatrets kerneaktiviteter (teaterproduktioner) så har Mungo Park projekter som producenterne skal tage sig af. Disse projekter vil være kontinuerlige og afgrænsede projekter, hvor en praktikant vil få indblik i alle faser af projektledelse. Arbejdet vil indebære strategi, PR, markedsføring, planlægning, implementering og koordinering af disse projekter i tæt samarbejde med producenten. Der vil derfor både være skrivebordsarbejde og praktisk arbejde som projektpraktikant.

Praktikantstillingen er ulønnet, men du får betalt transporten i din praktikperiode.

Projekter

Af igangværende projekter kan bl.a. nævnes TeaterBattle og Kosmodrom:

Teaterbattle er en upcoming teater festival- og konkurrence som afvikles først i efteråret. TeaterBattle er sat i søen for at bringe Danmarks kommende teaterstjerner sammen i en udfordrende og lærerig ramme af vækstlagsteater. Som projekt-praktikant får du mulighed for at være med til at gennemføre TeaterBattle 2013, da den løber af stabelen d. 17-19. oktober 2013.
Læs mere om TeaterBattle her:

http://www.teaterbattle.dk

Kosmodrom møder og gøder teater- og musikmiljøet på en ny måde i Gladsaxe Kommune. Det er Kosmodroms vision at transformere Gladsaxe Kommunes kulturliv bl.a. igennem intimkoncerter og større musikalske arrangementer, samt teaterforestillinger og workshops.
Læs mere om Kosmodrom:

http://www.facebook.com/kosmodrom.dk

Om dig

Du interesserer dig for kulturformidling, events og det mangfoldige kulturlivs muligheder nationalt og internationalt. Du har gå-på-mod, organisationstalent, og har det godt med at have og tage et ansvar. Du gør dig umage med at bevare over-blikket i pressede situationer, er idérig, god i en telefon og skriftligt stærk.

Er det lige dig, så send en ansøgning til Line på line@nullmungopark.dk senest  d. 1. juni. Praktikperioden starter 1. august og forløber tre måneder frem. Arbejdstiden og tidsperioden vil blive aftalt med praktikanten.

Du kan klikke dig til mere info om Mungo Park på www.mungopark.dk, www.facebook.com/mungoparkteater, http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/mungopark.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Skriv et svar