HUSK ny udstilling hos Galleri Oxholm

Der er stadig mulighed for at se Galleri Oxholms nye, flotte udstilling med både mord, moderne vanitas og modellerede krukker!Desuden har vi en fantastisk udstilling i kælderen, hvor bl.a. Peter Max Jakobsen og Lars Bjerre viser frem. Det sker i Ravnsborggade! _MG_0844 copy _MG_0856 copy _MG_0863 copy _MG_0898 copy _MG_0903 _MG_0913 copy _MG_0927 copy

———————————————————————————————–

Galleri Oxholm er stolte af at kunne præsentere tre stærke kunstnere, der hver især tager fat på meget forskellige temaer. Udstillingen vil spænde over et moderne tag på vanitas-konceptet, jordnær keramik og afbildinger af kendte ”crime scenes”. Med disse vidt forskellige – men alligevel samspillende – udtryk, vil der være nok at tage fat på og reflektere over. 

————————————————————————————————

Udstillingen løber indtil d. 25, og d. 23 maj er der ART TALK med Peter Kær, som sammen med kunstnerne selv vil pille lag af kunsten, så man opnår en tættere forbindelse til de både betagende og chokerende værker.

Kom og kig!

Der er mere information både på facebook under Galleri Oxholm og på vores hjemmeside www.gallerioxholm.dk

Forfatter: GalleriOxholm

Galleri Oxholm er et galleri for samtidskunst, beliggende i Ravnsborggade i hjertet af Nørrebro. Hver måned byder vi på ny, spændende kunst i vores tre afdelinger af galleriet, og et par gange om måneden vil der være Art Talks med kunsthistoriker Peter Kær. Gå ind på http://www.facebook.com/gallerioxholm og se mere!

Skriv et svar