Kunstnerisk legeunivers, DJs, champagne og sushi!

Under titlen “A Slot” åbner de to kunstnere Evalajka Pervin og Stine Hedegaard op for en leg mellem kunstneriske universer, der støder sammen på godt og ondt på KPH ART den 19. maj kl. 16-22.

Man kunne let tolke titlen “A Slot” som en fejlskrivning af det nedsættende, engelske ord for en promiskuøs kvinde “a slut” – og denne tvetydighed er sigende for de to kunstnerinders installation, som man kan se på KPH ART den 19. maj kl. 16-22.

“A Slot” refererer til en snæver åbning i noget. Det kunne fx. være et rum mellem to begivenheder. I denne åbning, på grænsen til der, hvor det hele begynder at ske, er der rum for leg. De to kunstnere udfordrer hinanden på tværs af principper og materiale og sætter fokus på den søgende, afprøvende og provokerende leg. Her bygger de vinduer af papir, spreder mel, puster balloner op og sår bitte små ærter. Der er ingen ende på legen, hvor alt eller intet sker. Publikum kan bevæge sig rundt i det legende univers, når installationen står klar på KPH ART den 19. Maj kl. 16-22. Installationen er lavet af organisk materiale og er total forgængelig og kan kun ses den 19. maj!

Evalajka Pervin, der for nyligt udstillede på Kunstnernes Påskeudstilling i Århus, har kunstkritikeren Bente Scavenius omtalt som “den bedste uskolede kunstner, hun længe har set”.

Stine Hedegaard Andersen er uddannet fra Det Kgl. Kunstakademi og har blandt andet udstillet på Overgaden, Institut for Samtidskunst i København og på Gallery Fire Proof INC. i Brooklyn, New York. Stine arbejder og udstiller desuden løbende i B-huset på Frederiksberg.

Champagnerpropperne popper, mens den japanske restaurant Damindra søger for frisk og lækker sushi og DJs vender vinylen til KPH ART.  Kom og oplev installationen, der er vokset ud af de to kunstnerinders leg med kunstneriske principper og præmisser, på KPH ART den 19. maj kl. 16-22.

VI SES!

Yderligere info kontakt venligst: Ann-Lisbeth Holm på ann-lisbeth@nullkph-projects.dk

Skriv et svar