Praktikophold i brancheforeningen IT-Branchen Frist 16.6.2009

 

 

Københavns højeste læringskurve – praktik i efteråret!

 

 

Vil du have del i landets mest spændende netværk? Vil du arbejde sammen med få og mange samtidig? Så er et praktikophold i brancheforeningen IT-Branchen noget for dig.

 

 

I sekretariatet sidder vi 15 medarbejdere – således en perfekt blanding af arbejde i en lille flok, der arbejder tæt sammen og samtidig med et kæmpe netværk i ryggen og samarbejdspartnere både på Christiansborg og i små som store it-virksomheder over hele landet.

 

IT-Branchen varetager interesser for Danmarks mere end 500 it-virksomheder over for politikere, myndigheder og presse. Du kan læse mere om foreningen på www.itb.dk/om_itb.

 

 

Praktikforløbet er på 4½ måneder. I takt med at du lærer organisationen og arbejdsgangene at kende, vil du få mere ansvar og blive ankermand på selvstændige opgaver. Du vil fra begyndelsen blive betragtet på lige fod med de andre i sekretariatet og fungere som professionel kommunikatør. Både indadtil og udadtil.

 

Under forløbet vil du udvikle dine evner til formidling – og at arbejde og tænke selvstændigt. Derudover bliver du et link imellem alle i sekretariatet – dine samarbejdsevner vil derfor også blive skærpet.

 

 

Dine opgaver vil bl.a. være:

 

  • Redaktør af vores ugentlige nyhedsbrev, der læses af over 3000 topfolk i it-virksomheder.
  • Opdatere hjemmesiden www.itb.dk.
  • Interviewe medlemsvirksomheder og skrive en profilbeskrivelse – vi har hver anden uge en ny virksomhedsprofil på hjemmesiden.
  • Bistå i forberedelse og afholdelse af medlemsarrangementer (fx netværksmøder og konferencer).
  • Komme med idéer – og deltage i – kampagner for ITBs medlemmer.
  • Udføre daglig medieovervågning.

 

I takt med at du ønsker mere ansvar, vil du få flere opgaver og dermed opnå variation og udvikling i dit praktikforløb.

 

Det forventes ikke, at du har kendskab til redigering af hjemmesider, men vi forventer, at du har stor interesse for kommunikation og formidling.

 

Vi tilbyder et supplement til din SU i løbet af perioden på 3000 kr. om måneden og gratis frokost.

 

 

Yderligere information:

 

Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du meget velkommen til at kontakte underdirektør Henrik Egede, heg@nullitb.dk, tlf. 72 25 56 31 eller nuværende kommunikationskonsulent og tidligere praktikant Anja H. Lund, ahl@nullitb.dk, tlf. 72 25 56 46.

 

Ansøgningsfrist: tirsdag den 16. juni 2009.

Praktikperiode: 15. august 2009 – 31. december 2009

 

Arbejdsplads: IT-Branchens lokaler i Børsbygningen, Slotsholmen.

 

 

 

Skriv et svar