En bæredygtig fremtid for kunstnere – Foredrag med Andy Horwitz

Hvad vil det sige at være udøvende kunstner i 2018, og hvad skal der til for at overleve?

Den 4. juni kan du møde forfatteren og produceren Andy Horwitz i København. Her taler han ud fra sine erfaringer med the Brooklyn Commune Project, der arbejder med at udvikle en ny, bæredygtig grobund for kunst- og kulturlivet i USA. (Foredraget er på engelsk). 
Tilmeld dig inden 31. maj og læs mere her:

Foredraget er en del af International Encounters
Udviklingsplatformen og Dansehallerne samarbejder om en række events i foråret 2018 med fokus på at udvikle koncepter for nye, bæredygtige koreografiske produktionsstrategier. Foredrag og workshops med internationale kunstnere og teoretikere skal give dansere, og andre der arbejder med koreografi, inspiration til at navigere på et område, der i disse år gennemgår store forandringer.

Praktisk
International Encounters #4
Foredrag med Andy Horwitz
4. juni 2018 kl. 11 -13

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans og koreografi. Dansehallerne har administration på H.C. Andersens Boulevard 25, 3. / KBH V samt en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar