In Between Concrete Af Kunstnerkollektivet RISK

Et koreografisk værk, der undersøger fraværets materialitet – en insisteren på det uhåndgribelige og på det, der befinder sig bag det umiddelbare. Jeg håber du vil lægge forestillingen op på skolens intra? Ida og Marie Louise fra RISK underviser jævnligt på skolen og Marie er gammel studerende.

Om forestilli_D6X7655 credit Ian Douglasngen
Fire kroppe bindes ind i stofligt materiale og påbegynder deres langsomme begrænsede bevægelse gennem rummet. Den konstante vekslen mellem form og opløsning skaber en skulpturel abstraktion, hvor det genkendelige erstattes med det uhåndgribelige og mystiske. Man kan ikke forme det, der ligger mellem det håndgribelige, men man kan forme det konkrete, ud fra hvilket det uhåndgribelige opstår. Med værket ønsker vi at udfordre forventningerne om eksplicit tilstedeværelse i kontrakten med publikum og undersøger i stedet potentialer i fraværet, udtaler RISK med reference til værkets titel.

Om kunstnerkollektivet
RISK blev stiftet i 2009, som en platform for fælles tænkning og ressourcedeling af de fire koreografer Marie-Louise Stentebjerg, Marie Topp, Ida-Elisabeth Larsen og Gry Raaby.

I løbet af de seneste 6 år har RISK faciliteret både sharing-events, forelæsninger, kollektive moderationer, kortlægningsprojekter, gruppeperformances, researchprojekter, workshops og publikationer. Til sammen har disse initiativer placeret det progressive kollektiv centralt i det koreografiske landskab i Danmark. Læs mere om Risk´s arbejde på: risk.nu

In Between Concrete spiller på…
Bora Bora – Dans og Visuelt Teater i Aarhus 23.-24. Maj 2016
Dansehallerne i København 27.-29. Maj 2016 (køb billetter)
Det Frie Felts Festival under Copenhagen Stage 3.-4. juni 2016
Teater Momentum i Odense 1.-2. september 2016

Skriv et svar