Klub Kurz 19/11: Gå ikke glip af efterårets sidste visning

Klub Kurz inviterer til efterårets tredje og sidste visning –  og denne gang onsdag d. 19. november i Analog Bar, som er placeret i kælderen i Huset KBH.

Som vanligt kan du se en række flotte og forunderlige kortfilm af landets upcoming filmskabere. Dørene åbner kl. 19.00, mens selve visningen starter kl. 20.00. Fri entré!

Tilmeld dig eventen på Facebook.

På programmet har vi blandt andet:

IKKE ALTID KAVIAR
Christians far havde en turbulent ungdom. I en alder af 20 år bliver han officer og sendt til Moskva for at arbejde som spion. Her begynder en tragisk kærlighedshistorie mellem en dansk officer og en sovjetisk statsborger, der involverer både triumfer og nederlag. Ved hjælp af interviews og originale smalfilmsoptagelser forsøger Christian at finde nogle svar på, hvem hans far egentlig var.

Instruktør: Christian Holse Salicath
Varighed: 9 min.

Snacks

NATASJA JENSEN
Det er sommer, og Natasja fordriver tiden. Hun dagdrømmer og har svært ved at være praktisk i en voksen hverdag. Hverken det at passe et sommerjob eller håndtere en kollegas varme følelser for hende, synes hun at forstå sig på. Til gengæld går hun i biografen og drømmer om selv at blive skuespiller en dag.

Instruktør: Emil Falke
Varighed: 25 min.

Og husk: Du er altid velkommen til indsende din egen film til os eller tippe os, hvis du har et forslag til en god kortfilm, vi burde vise. Du kan kontakte os på Facebook eller sende os en mail.

Skriv et svar