Nikolaj Kunsthal søger assistenter til ”RESTAURANG”

Nikolaj Kunsthal søger frivillige til at hjælpe med afviklingen af pop-up arrangementet ”Restaurang” – en konceptuel og performativ spiseoplevelse iscenesat af Anna Petri.

Som frivillig er du med til at få alt til at glide glat under arrangementet og til at hjælpe de deltagende kunstnere i forbindelse med deres performances m.m. Alt i alt være med til at skabe den totaloplevelse som ”RESTAURANG” er.

Hvad er ”RESTAURANG”?
”Restaurang” er en middag, en performance, et surrealistisk show, der finder sted på nye locations hver gang begivenheden afholdes. Udvalgte samtidskunstnere inviteres til at udføre en ret, som serveres ledsaget af lyrik, musik og anden performance, der går i dialog med kunstnerens spiselige værk.

Kunstnerisk iscenesætter Anna Petri og medarrangør samt aftenens vært drag queen Ramona Macho søger med ”Restaurang” at fjerne alt genkendelighed for at kunne tage gæsterne med på en surrealistisk rejse – en oplevelse, der overskrider alt gængs (og særlig dansk) konformitet.

De indbudte gæstekunstnere er Simone Aaberg Kærn, Siri Landgreeb, Diana Tørslev, Anika Lori, pianisten Eriko Makimura og chefkok Sune Rasborg.

Dine opgaver
Arbejdet vil bestå af mange forskellige praktiske opgaver, blandt andet at assistere såvel det faste personale i Nikolaj Kunsthal som de deltagende kunstnere i forbindelse med afviklingen af deres ”retter”.  Du vil være en uundværlig del af det team, der sørger for, at det hele forløber glat.

Du vil være med til at afvikle ”Restaurang” fra start til slut og forløbet vil give dig et indblik i afholdelsen af en fantastisk og anderledes event, der går på tværs af discipliner. Samtidig giver det dig mulighed for at se “bag kulisserne” på såvel ”Restaurang” som i Nikolaj Kunsthal.

Vi har brug for dig på følgende dage:
Lørdag 30/8 kl. 17-21
– Opsætning

Søndag 31/8 kl. 9-12 + 17-01
– Klargøring og afvikling

Mandag 1/9 kl. 10-16
– Oprydning

Vilkår
Arbejdet er ulønnet, men der vil være mulighed for at modtage en anbefaling som afslutning på forløbet. Der er ingen krav til specielle færdigheder, andet end at du skal kunne arbejde selvstændigt og være klar på at tage fat, hvor der er brug for det.

Og så skal du have lyst til at få indblik i og være en del af en exceptionel kunstevent!

For at kunne koordinere forløbet har vi brug for din bindende tilmelding hurtigst muligt. Det gør du ved at sende en mail til Anne Julie i Nikolaj Kunsthal: aja@nullnikolajkunsthal.dk

Har du spørgsmål, kan Anne Julie også kontaktes på tlf. 41266312 (hverdage mellem 9 og 15).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen,

Nikolaj Kunsthal

Se mere om Nikolaj Kunsthal her: www.nikolajkunsthal.dk

Se mere om ”Restaurang” her : https://www.facebook.com/pages/Resturang-Vrangforestillinger-er-det-nye/187011264670924

 

 

 

Skriv et svar