O – Overgaden søger kommunikationspraktikant til foråret 2023

Studierelateret praktikforløb på O – Overgaden med fokus på kommunikation, i foråret 2023. Send os dit CV i dag.

O – Overgaden Institut for Samtidskunst, der har til huse i et tidligere trykkeri ved Christianshavns kanal, præsenterer årligt omkring otte store udstillinger samt en lang række kunstnersamtaler, performances, koncerter, filmvisninger og debatter med fokus på at udbrede kendskabet til nye, unge og eksperimenterende kunstnerskaber.

Som praktikant på Overgaden vil du blive en del af et en kunsthal, der producerer samtidskunstudstillinger og events i højt tempo, og et lille team, der løfter i flok. I praktikperioden bliver du som praktikant en fast del af vores kernestab og derfor inkluderet i alle daglige opgaver, vigtige samtaler og ugentlige fællesmøder. Du vil få indblik i alle de forskelligartede opgaver, der findes på kunsthallen, dog med særlig vægt på opgaver indenfor kommunikation og presse. Vi vil gerne forventningsafstemme dine arbejdsopgaver i retning af det du interesserer dig mest for, så du kan få mulighed for at udvikle de kompetencer du ønsker.

Send din ansøgning og dit CV (max. en side hver) til Maria Kamilla Larsen, ml@nullovergaden.org med emnet ”Praktikansøgning – kommunikation” inden d. 22. december og rigtig gerne før. Vi foventer at indkalde kandidater til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar