SMAGEN AF SULT – VR

Oplev et Virtual Reality værk af David Adler og Christoffer Boe

Oplev SMAGEN AF SULT – VR i GL STRAND henover 3 dage,
fra d. 14.-16. december, tirsdag og onsdag kl. 14-18, torsdag kl. 14-20.
Vær sikker på at få plads – book tid til din VR-oplevelse HER.

I anledning af 25-året for Lars von Triers skelsættende udstilling Psykomobile #1: Verdensuret sætter GL STRAND spot på den udfordrende kunstoplevelse med visningen af SMAGEN AF SULT – VR.

Værket er skabt i 2020 af den prisvindende danske VR-kunstner David Adler og filminstruktør Christoffer Boe og baserer sig på Boes filmiske kærlighedsdrama af samme titel med Kathrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollerne.

VR-værket er en kalejdoskopisk rejse igennem en kvindes ægteskab, hvor du som publikum bestemmer hvilke øjeblikke, du vil træde ind i. Ved hjælp af Virtual reality-headsets omsluttes man af fragmenter fra et levet liv, hvor afgørende minder krystalliserer sig og forandrer sig – skridt for skridt. Ligesom von Triers udstilling er fortællingen i SMAGEN AF SULT – VR opløst i tid og rum og udfordrer kunstoplevelsen i flere dimensioner.

David Adler er, ligesom von Trier optaget af det, der sker, når vi mister kontrol: ”VR er en helt anden måde at tænke film på, et slags kontrolleret kontroltab for mig som instruktør. Det betyder, at ingen får den samme oplevelse, og nogen vil opleve scener, som andre ikke oplever.”

Publikum vil i Virtual reality-oplevelsen kunne bevæge sig i eget tempo gennem den fragmenterede historie og, hvis de tør, træde helt tæt på dramaet. VR oplevelsen varer ca. 13 minutter, og man kan være to personer ad gangen, hvor det er muligt at se den anden deltager inde i VR-universet, når man nærmer sig hinanden.

Find billetter til VR oplevelsen HER.

GL STRAND markerer netop nu, at det er 25 år siden, at Lars von Trier viste sin til dato første og eneste udstilling Psykomobile #1: Verdensuret.

Udstillingen blev dokumenteret af Jesper Jargil i filmen De udstillede, der frem til 20 februar kan ses på 3. sal i GL STRAND, læs mere HER.

SMAGEN AF SULT – VR er produceret i et samarbejde mellem Zentropa og Makropol, der er førende indenfor Virtual Reality i Danmark.

Skriv et svar