Kurator-praktikant hos Another Public forår 2022

Kunstbureauet Another Public søger en kurator-praktikant i foråret 2022 til at hjælpe med realisering af en række kunstprojekter i det offentlige rum i tæt samarbjede med bureauets kurator.

Som kurator-praktikant hos Another Public får du indblik i og hands-on erfaring med forskellige processer og metoder til at bringe deltagerbaserede, offentlige kunstværker succesfuldt i mål. Du vil være med indover udvikling, formidling og afvikling af vores projekter, og deltage i dialogen med både kunstnere, samarbejdspartnere, modtagere og leverandører.

Det er en fordel hvis du har interesse for deltagerbaseret samtidskunst og kunstens rolle i det offentlige rum. Herudover forventer vi, at du har gåpåmod og lyst til at indgå aktivt og kreativt i både udadvente aktiviteter på stederne og indadvente aktiviteter bag computeren. Som praktikant hos Another Public er du med helt inde i det kuratoriske maskinrum med læring og sparring undervejs og du får samtidig indflydelse fra start til slut.

Praktikken er 1-2 dage om ugen og arbejdet vil foregå både fra kontoret på Vesterbro og ude i felten. Hvis du er interesseret så skriv en motiveret ansøgning med cv til kurator og ejer Amalie Frederiksen på amalie@nullanotherpublic.com Du er også velkommen til at ringe og høre mere på 40725138

Another Public er et kunstbureau der arbejder med samtidskunst for at få mennesker til at engagere sig i deres sociale og fysiske omgivelser. Det gør vi gennem kuratering og producering af kunst i forskellige offentlige rum og kontekster. Another Public er startet og drevet af kurator Amalie Frederiksen i 2019. Another Public holder til på Republikken på Vesterbro i København. 

Se mere om Another Public på www.anotherpublic.com/ og på Instagram og Facebook.   

Skriv et svar