Artist talk // Ung dansk fotografi ’20 hos Fotografisk Center

I forbindelse med den aktuelle udstilling Ung dansk fotografi ’20 kan du deltage i en artist talk, også kaldet FotoForum, arrangeret af Fotografisk Center i samarbejde med DJ:Fotograferne.

Arrangementet afholdes torsdag den 8. oktober fra klokken 17.00-19.00. Her kan du møde både gæstekurator Sarah Giersing fra Det Kgl. Bibliotek – Den Nationale Fotosamling og seks af de syv udstillende fotografer, nemlig Lotte Bækgaard, Christine Clemmesen, Nanna Navntoft, Niels Østergaard Munk, Birk Thomassen og André Viking.

Ung dansk fotografi ’20 er kurateret under temaet proces. Og de syv fotografer har hver især fortolket temaet, så proces kan forstås som en menneskelig og kunstnerisk proces, men også som den proces vi selv påbegynder i oplevelsen og afkodningen af værkerne. Fælles for alle kunstnerne er anvendelsen af kameraet som et processuelt værktøj, som de bruger til at undersøge enten dem selv, deres omverden eller det kunstneriske medie.

Til FotoForum har du nu muligheden for at få et indblik i fotografernes tanker om deres værker samt kuratorens blik på dem, ligesom der efterfølgende vil være mulighed for spørgsmål og diskussion. 

På grund af COVID-19 er der ved dette event en grænse på maks. 35 gæster. Tilmelding er derfor nødvendig. Billetprisen er 50 DKK inkl. et glas vin, og er gratis for medlemmer af Fotografisk Center og Dansk Journalistforbund.

TILMELD dig ved at skrive navn og antal deltagere på mail: kurator@nullfotografiskcenter.dk

Skriv et svar