Videnskab|Lidenskab – en aften om Kunst & Samfund

Torsdag 2. maj kl. 19-21 inviterer Carlsbergfondet, Ny Carlsbergfondet og Ny Carlsberg Glyptotek til en ny ombæring Videnskab|Lidenskab – denne gang med kunstens samfundsmæssige rolle som bærende omdrejningspunkt. Som studerende kan du komme med gratis.

Mød dr.phil. og professor i dansk litteratur ved Roskilde Universitet, Lasse Horne Kjældgaard, i en samtale med journalist Nynne Bjerre Christensen om kunstens og kulturens tilstedeværelse i politik eller manglen på samme. Billedkunstneren FOS fortsætter aftenen, når han interviewes om sin kunstneriske praksis, der netop kendetegner sig ved et vedholdende engagement i spændingsfeltet mellem kunst og samfund. Afslutningsvis vil museumsinspektør Anne Marie Nielsen fra Glyptoteket med afsæt i Kejser Vitellius fortælle om portrætkunst der politiserer.

Læs mere her:
https://www.facebook.com/events/389798198242656/ .

PRISER
Almindelig entré til museet.
Studerende: gratis. Skriv til cesk@glyptoteket for at få mere information.
Årskort: 150 kr. for et årskort til personer u. 27 eller med gyldigt studiekort. Gælder til Glyptotekets arrangementer et helt år fra købsdato.
Bestil billetter her: https://bit.ly/2TzdWAJ.

Bemærk: Der er begrænset antal billetter til arrangementet.

Præsenteret af: Carlsbergfondet, Ny Carlsbergfondet og Glyptoteket.

Skriv et svar