Graphic Jam Session på Overgaden

Torsdag d. 2. maj kl. 17:30-20
GRAPHIC JAM SESSION II

Kom og skab dine egne trykbaserede kunstværker på Overgaden! Med en kærlig hilsen til Overgadens historie som trykkeri, viser udstillingen PRESS PRINT! fem aktører, der afspejler en diversitet i grafiske udtryk fra det traditionelle analoge håndværk til nye digitale tryk og krydsfeltet derimellem.

Workshoppen sætter fokus på den håndværksmæssige og praktiske del af den grafiske kunstproduktion og ønsker at bringe udstillingen fysisk til live gennem skabelsen af grafik. Vi inviterer derfor alle til at improvisere og jamme værker frem i denne anden del af vores improviserede grafiske jam session med Zven Balslev (Cult Pump), Lars Grenaae (Lektor, Det Kgl. Danske Kunstakademis Laboratoriet for Serigrafi og Risografi) og Louise Sidenius (Officin). De tre har rigget et interimistisk trykkeri op i Overgadens søjlesal og viser os teknikkerne bag serigrafi / silketryk og risografi.

Publikum guides til selv at tage del i trykproduktionen. Trykkene fra workshoppens part I den 10. april kan viderudvikles eller man kan være med til at skabe helt nye tryk – sammen skaber vi en voksende grafikudstilling, som udstilles helt frem til CPH Art Week.

Deltagelse er gratis og dermed en unik mulighed for at blive vejledt i teknikkerne og skabe sine egne værker. Det kræver ikke deltagelse i workshoppens part I eller kendskab til trykproduktion.

Vi glæder os til at trykke med jer!

Skriv et svar