Hvad indebærer det at være et kulturelt menneske?

Meet, Eat and Talk / Dansehallernes dialogaftener, som afholdes løbende henover sæsonen.
Meet, Eat and Talk / Dansehallernes dialogaftener, som afholdes løbende henover sæsonen.

MEET, EAT AND TALK
Onsdag 7. nov. 2018 / kl. 19-21 / på Polykrom Cafe

Dansehallerne er klar med endnu en omgang af Meet, Eat and Talk. Kig forbi og deltag i dialog med Dansehallernes kunstneriske leder og direktør Efva Lilja om dans, koreografi og kunst. Det er en god mulighed for at komme ind under huden på kunstarten under afslappede former.

Målet er føre en aktiv dialog om koreografisk scenekunst og dens betydning i samfundet – i direkte dialog med dig, Jer og vores omverden og på den måde udvikle viden og øge bevidstheden om kunst og dens betydning.

Alle er velkommen, der er fri entré, og der er ikke tilmelding. Man dukker bare op (adgang og mad efter først-til-mølle princippet.)

I denne sæson afholder vi det på Polykrom Café på Den Frie Udstillingsbygning ved Østerport Station. I resten af året afholder vi Meet, Eat and Talk to gange:

Onsdag 7. nov. 2018 / 19-21 – Aftenens spørgsmål: Hvad indebærer det at være et kulturelt menneske?
Onsdag 5. dec. 2018 / 19-21 – Aftenens spørgsmål: Hvad vil det sige at dele et måltid?

Polykrom Café, Den Frie, Oslo Plads 1, Kbh Ø.

OBS: Vi holder dialogen på engelsk, hvis der er deltagere, der er engelsksproget.

Læs mere

Begivenhed på Facebook

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans og koreografi. Dansehallerne har administration på H.C. Andersens Boulevard 25, 3. / KBH V samt en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar