Vil du holde forelæsinger på Museet for Samtidskunst?

Vil du holde forelæsninger på Museet for Samtidskunst?

Museet for Samtidskunst søger en underviser/forelæser til folkeuniversitetskursus i efteråret 2018. Vi forestiller os en forelæsningsrække, der forholder sig til museets samling, arkiv og genstandsfelt. Samtidskunst i bred forstand, tidsbaseret kunst, kunst i blandformer – og alt, rundt omkring.

Om dig:

Du er måske nyuddannet i de æstetiske fag, du er måske kunstner eller en allerede garvet forelæser. Vigtigst er, at du kan holde forelæsninger på højt fagligt niveau, der har en berøringsflade med Museet for Samtidskunsts historie og virke.

I efteråret 2018 vises særudstillinger ned Hari Kishore indtil primo september og fra ultimo september er det Kirsten Astrup. Hertil kommer en udstilling af museets samling og arkiv. Læs mere på http://www.samtidskunst.dk

Praktisk:

Oplysninger om løn, ansættelsesforhold mm. findes her: http://www.folkeuniversitetet.dk/default.aspx?pagetype=6&custID=14

Deadline for indsendelse af kursusbeskrivelse til folkeuniversitetet er 2. marts 2018.

Kontakt museumsinspektør Fillip Danstrup senest ultimo februar 2018 på fillipda@nullsamtidskunst.dk eller på 4631 6575.

Forfatter: MFSK

I det gule palæ midt i Roskilde ligger Museet for Samtidskunst. Museet blev grundlagt i 1991 som landets første museum for samtidskunst. I dag arbejder museet med den danske og internationale samtidskunsts nyeste udtryksformer. Det er bl.a. lydkunst, performancekunst, videokunst, netkunst og andre kunstformer, der har været med til at forny opfattelsen af kunst i de sidste årtier.

Skriv et svar