Fernisering / Jeg ser på Krig / Mads Holm & Paula Duvå

FERNISERING TORSDAG 6. APRIL KL. 17-20 ‘Jeg ser på Krig ‘

Fra 7. april – 29. april 2017 præsenterer Banja Rathnov Galleri & Kunsthandel udstillingen ‘Jeg ser på Krig’ af Mads Holm & Paula Duvå.

‘Jeg ser på Krig’ er et samarbejde mellem billedkunstnerne Mads Holm og Paula Duvå. Udstillingen undersøger det at være en del af et samfund i moderne krig – at se på krig. Man ser på fremtidig militærtræning i Europa og på de daglige måltider, der indtages i et udrejsecenter i Danmark. Man ser ud på det omkringliggende og ind på hvordan det omkringliggende strukturerer de rum vi ser ud fra. Udstillingen er også en undersøgelse af hvordan krigsinstitutioners påvirkning af samfundet opleves i hverdagen, i kroppen, i maden, i måden hvorpå man ser og i tvivlen.

‘Jeg ser på Krig’ består af tekstdokumenter og fotografier. Fotografierne er optagelser af et militærtræningsområde i Nordtyskland, et kampfly, en horisont set gennem et flyvindue, et menneske i dyreudklædning, plasticposer og skrald i sollys på forsædet af en bil, juicebrikker symmetrisk placeret på hylden i Carrefour, supermand på gaden, et stort og brusende vandfald, et konserveret menneskeorgan, en bilmesse, et britisk kystvagtskib liggende ved hotel Blue Sea ved kysten i Mytilini på Lesbos, en tangofest, en torpedo på en dansk fregat, et telt brugt til at huse nyankommne asylansøgere i Næstved, et landskab set fra et passagerfly, infrastruktur, blomster, en højgravid mave, strejkende mænd på gaden, en sprungen airbag, appelsiner, en lysinstallation til formindskelse af jetlag i et passagerfly, kaktusplanter, en affaldspose indeholdende en tom vandflaske og appelsinskralder i et passagerfly, en udstilling om det ydre rum, dagens ret i Udrejsecenter Sjælsmark nord for København.

Udstillingen er støttet af Dansk Journalistforbund

Find Facebook eventet her

Samme dag har vi fernisering på ‘Fotografens blik’ af Teit Jørgensen. Find Facebook eventet her.

Skriv et svar