Studentermedhjælper Den Danske Scenekunstskole

Den Danske Scenekunstskole søger en studentermedhjælper, som kan hjælpe med en række spændende og udfordrende opgaver i den internationale afdeling. Stillingen er 15 timer om ugen med mulighed for ekstra timer i visse perioder.

Den Danske Scenekunstskole har i de senere år styrket den generelle internationalisering af skolens uddannelser og aktiviteter. Det betyder, at der er sket en kraftig vækst i antallet af internationale samarbejdsaftaler og aktiviteter, som f.eks. Erasmus+ studenter- og underviserudveksling og deltagelse i forskellige internationale projekter og netværk.
Vi søger derfor en student, som kan hjælpe med til de mange arbejdsopgaver (primært administrative), der er forbundet med det internationale arbejde.
Upload din ansøgning og CV via Ledige stillinger senest d. 27. april 2017

Skriv et svar