Dansehallerne søger deltagere

Dans Din Nabo / Dansehallerne / Foto: Martin Busborg

DANSEHALLERNE SØGER DELTAGERE TIL NYT VÆRK!!

Har du lyst til at prøve noget helt nyt?

Er du på barsel?
Eller er du ung (sådan ca. 15-25 år)?
Og bor du på/omkring eller kommer du på Vesterbro?

Så søger vi dig til DANS DIN NABO

Dans Din Nabo er et publikumsdeltagende værk, der er inspireret af antikkens teater, hvor teatret fungerede som et mødested mellem mennesker. Som deltager bliver du både medskaber af og publikum til værket.

Hvad går det ud på?
Dans din Nabo er ikke en traditionel danseforestilling, men et kreativt forløb, hvor du er med til at skabe koreografi –  under vejledning af professionelle koreografer og dansere. Og du behøver derfor ikke at kunne danse for at være med. I løbet af 3 workshops vil du som deltager i tæt samarbejde med det kunstneriske hold hello!earth, udvikle materialet til 3 afsluttende sociale events. På de tre workshops arbejder vi med, hvordan dagligdags-bevægelser kan blive til koreografi.

Sociale events
Efter workshop forløbet afholdes en række lukkede visninger (sociale events). Her får publikum hver et sæt høretelefoner og en bog udleveret. I bogen er der instruktioner, som hver enkelt publikum skal følge. Via instruktionerne skaber publikum sammen bevægelserne og oplever at danse deltagernes liv, minder og drømme. De danser deres nabo.

Grobund for lokalt fællesskab
Målet med Dans din Nabo-projektet er at skabe et fællesskab mellem mennesker med forskellig alder, etnicitet, ressourcer og holdninger. Sammen vil deltagerne opleve en ny og anderledes relation til dans og scenekunst, og forhåbentlig skabe grobund for et styrket fællesskab.

Hvor & hvornår?
•    De 3 workshops à 3 timers varighed hver finder sted i Dansehallerne i løbet af marts måned: uge 11, 12 og 13, 2017. (Vi er fleksible og tilrettelægger det efter deltagernes behov)
•    De sociale events: 20.-22. april 2017 i Dansehallerne. Man behøver ikke kunne deltage alle dage.

Tilmelding og kontakt
Skynd dig at tilmelde dig og/eller hør mere hos:
Projektkoordinator Sandi Gjørtz Krog
sgk@nulldansehallerne.dk
Tlf. 3388 8046
Dansehallerne i Carlsberg Byen / Pasteursvej 14,2 / 1799 KBH V / www.dansehallerne.dk

Læs mere

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans og koreografi. Dansehallerne har administration på H.C. Andersens Boulevard 25, 3. / KBH V samt en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar