Center for Live Art søger en ulønnet praktikant.

Center for Live Art blev grundlagt i 2004 for at udvikle miljøet for live art og performancekunst i Danmark gennem nytænkende koncepter og projekter. Siden 2004 har vi organiseret 10 store internationale festivals for børn og voksne, og over 40 andre events – Samtalekøkkener, bogudgivelser, video serier, symposier, residenser og mere indenfor kunst, kritik og dokumentation. Se mere på www.liveart.dk

I løbet af det næste år har vi større projekter på Thorvaldsen Museum, S/H og Brandts i Odense plus en række projekter forskellige steder i Danmark og udlandet.

Center for Live Art modtager driftsstøtte fra Statens Kunstfond til vores nyskabende arbejde med børn, og holder til på Udviklingsplatformen (Otto Bussesvej 5a), hvor en stor del af arbejdet også vil foregå.

Vi søger en person, som kan flere af følgende ting eller kunne tænke sig at lære det: Fundraising, SEO, Google ADWords, Pressearbejde, Projektstyring og Virtual Reality.

Skriv til info@nullliveart.dk eller ring på 40980979 (Henrik)

Forfatter: liveart.dk

Liveart.dk was founded in 2004 in Copenhagen to promote the discussion, documentation and development of live art in Denmark. The organisation is equally inspired by the imaginative and entertaining English Live Art tradition as by the theoretical and political German theatre tradition. We have organised 10 large international festivals of Live Art for kids and adults since 2004, and over 40 discussion events, books, video series, symposia and more in the field of live art, performance art, art criticism and documentation. We collaborate with theatres, music venues, art museums and festivals in Denmark and internationally.

Skriv et svar