Cover søger digital praktikant

COVER113_001_Forside
Entusiasme er kodeordet hos Malling Publications. Vores ambition er ikke kun at informere læserne, men også at tænde og vedligeholde deres passion for mode, kultur og livsstil både på print og digitalt.

Vi søger en talentfuld digital praktikant. Du skal være hurtigt arbejdende og have et skarpt øje for den gode historie, kultur og mode. På Cover skal du først og fremmest være med til at skabe og levere indhold til en skarp digital platform med grundigt og inspirerende indhold. Hvis du ønsker det, kan du få stor indflydelse på indholdet – og vi sætter en ære i at praktikforløbet er med til at udvikle dig fagligt. Vi forventer, at du er flydende i skrift på dansk og har erfaring med produktion af tekst. Det er et stort plus, hvis du kan arbejde i WordPress og med billedbehandlingsprogrammer.

Send en ansøgning med CV og gerne med et par eksempler på artikler, du har skrevet – artiklerne behøver ikke handle om mode. Vi lægger vægt på, at du kan leve dig ind i Covers univers, og at du er imødekommende, samarbejdsvillig og formår at arbejde selvstændigt.

Praktikforløbet er en naturlig del af din uddannelse, indgår som del af dit videregående studie og skal være meritgivende. Vi er selvfølgelig fleksible i eksamensperioder og i forhold til sideløbende fag af hensyn til fremdriftsreformen. Praktikforløbet har en varighed på minimum tre måneder – helst længere – med start i begyndelsen af 2016. Arbejdstid og starttidspunkt efter aftale.

Ansøgningen sendes senest den 29. december 2015 til digital redaktør Moussa Mchangama på mmj@nullcover.dk.

Skriv et svar