FIFTY/FIFTY GALLERY SØGER EN PRAKTIKANT TIL VINTEREN/FORÅRET 2016

Fifty/Fifty er et online galleri der sælger fotokunst i limited editions. Konceptet er jordnære priser og større editions end etablerede kunstgallerier.

ARBEJDSOPGAVER
Vi er en lille virksomhed med et uhøjtideligt arbejdsmiljø og store ambitioner. Vi udvikler løbende på vores koncept og forretningsidé. Det at have en praktikant skal både være givende for os og for dig.

Inspiration og sparring med nye krøllede hjerner, men dog strukturerede, kan skabe den perfekte synergi for et godt projekt og ikke mindst give nyt liv til konceptet. Du vil få indsigt I at drive en lille virksomhed i vækst, samt få dine egne ansvarsområder, og vil sammen med os sparre omkring eksisterende projekter samt udvikle nye koncepter, markedsførings- og kommunikationsinitiativer.

Vi er meget åbne overfor alternative tiltag og vi vil sætte stor pris på at høre dine tanker og ideer omkring udvikling af Fifty/Fifty Gallery.

Det er kun fantasien der sætter grænser for mulige projekter og netop fordi vi er en lille virksomhed uden mange beslutningsled, er der ikke langt fra vi får en idé til søsætning.

Ansøgningsfrist 15. januar 2016.

Se hele opslaget (pdf).

Skriv et svar