Åben installering!

Those who love spiders

De tre iranske kunstnere Rokni Haerizadeh, Ramin Haerizadeh og Hesam Rahmanian er netop nu i gang med at forberede deres kommende udstilling “Those Who Love Spiders, and Let Them Sleep in Their Hair” hos Den Frie.

I den forbindelse vil kunstnerne gerne give publikum en helt særlig mulighed for at se og tage del i selve installationsprocessen. Kunstnerne har derudover inviteret den danske tøjdesigner Rikke Bitten Bonde og det eksperimenterende orkester Membram til at deltage i processen. Kig forbi og se, hvad det udvikler sig til!

PRAKTISK INFO:
Den åbne installerings-event er i gang fra kl. 16.00 – 18.00, fredag d. 30. oktober. Det er gratis at deltage og alle er velkomne!

Læs mere og tilmeld dig eventen her!

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar