TAKE OVER BY URBANIA CPH

1429014454_tmp_IMG_6838

Hvordan bor vi i byen og kunne man forestille sig nye konstruktioner og måder at bo sammen på? Disse tanker har bybofællesskabet UrbaniaCPH udfordret og arbejder ud fra visionerne om at skabe et sted med plads til forskellige behov, hvor både unge, som gamle, singler og storfamilier har plads. Lyder det spændende, så kom til intromøde og debat om alternative boformer, der afholdes af UrbaniaCPH i udstillingen.

I forbindelse med udstillingen “Fællesskab din by” åbner Dansk Arkitektur Center dørene til et mulighedsrum af forskellige aktiviteter. Med konceptet take over inviteres forskellige organisationer, klubber, virksomheder ind til at afholde forskellige aktiviteter i udstillingens lokaler. Take over arrangementerne giver publikum indsigt i en række borgerdrevne, engagerende og demokratiske aktiviteter der allerede finder sted rundt om i landet. Aktiviteterne kan betragtes som et levende katalog hvor man kan lade sig inspirere og blive klogere på alt fra samtalesaloner, bestyrelsesmøder, metoder til inddragelse, og meget mere.

ByBoligfællesskabet inviterer denne onsdag til intromøde & diskussion om alternative boformer. I den forbindelse introducerer Urbanias medlemmer hvilke tanker der ligger til grund for byboligfællesskabet, samt deres visioner og målsætninger for projektet. Efterfølgende ligges der op til diskussion af alternative boformer med udgangspunkt i Urbanias visioner, hvor publikums input bringes i spil.

Om Urbania

UrbaniaCPH er et byboligfællesskab der fokuserer på mangfoldighed, urbanitet og bæredygtighed. Initiativet er endnu ikke realiseret, men visioner og ambitioner er allerede vedtaget af bofællesskabets medlemmer – et sted med plads til forskellige behov, flere aldersgrupper under samme tag og med en beliggenhed på en radius af max 5 km fra Rådhuspladsen. Byboligfællesskabet afholdte i 2010 deres første generalforsamling, hvor værdigrundlaget for Urbania CPH blev vedtaget. Siden da, har byboligfællesskabet været på udkig efter en grund, hvor de ca. 100 bo-enheder og fællesarealer kan blive opført. I dag samarbejder Urbania CPH  med KAB/SAB, en almen boligorganisation og håber på at kunne flytte ind i det kommende byboligfællesskab i 2018.

Der er tilmeldingsfrist den 6.5.2015

Læs mere og tilmeld dig:
http://www.dac.dk/da/service-sider/kalender/2015/maj/take-over-by-urbania-cph/

Skriv et svar