MORGENDAC: GIVRUM

 

Har du lyst til at drikke din morgenkaffe, mens interessante personer, initiativtagere og fagpersoner kommer og holder inspirerende oplæg? Så kom til MorgenDAC og start dagen sammen med andre morgenfriske sjæle, der ønsker at kickstarte dagen med nye perspektiver på aktuelle emner. Denne dag kommer non profit organisationen GivRum og fortæller om Byudvikling i fællesskab.

Når GivRum skaber inddragende og motiverende rammer i byen, er borgernes ønsker og behov det bærende element. Særligt har midlertidige, kulturelle aktiviteter i tomme bygninger og på offentlige pladser været kilder til uudtømmelige ressourcer, når borgere skal involveres i at udvikle deres egne lokalområder.

Til dette arrangement åbner GivRum op for DAC’s døre og inviterer et par oplægsholdere fra deres netværk til at supplere med deres perspektiver på demokratiske processer i byen. Oplægsholderne er endnu ikke fastlagt og hvis nogen skulle have lyst til at præsentere i DAC sammen med GivRum, kan man skrive til jesper@nullgivrum.nu med en kort beskrivelse af sit virke og hvordan det er demokratisk.

OM GIVRUM

GivRum er en non profit organisation der arbejder med byudvikling, med fokus på ibrugtagen af tomme bygninger. GivRum lægger vægt på at skabe brugerstyrede miljøer og ejerskab til de forskellige projekter de arbejder på. I 2006 mødte de to initiativtagere Christian Fumz og Jesper Koefoed-Melson hinanden i opstartsfasen til det der nu er Bolsjefabrikken i det københavnske Nordvest kvarter. Siden 2010 har GivRum været med til at skabe en lang række projekter, herunder Prags Boulevard 43, byens rum i Aalborg, det midlertidige kulturhus i Odense og meget mere.

Der er tilmeldingsfrist den 29.4.2015

Læs mere og tilmeld dig:
http://www.dac.dk/da/service-sider/kalender/2015/maj/morgendac-givrum/

Skriv et svar