5. december 11:30 – 21:30: GUN´s & HORSES

Rose English Princess - The Bride of the Idea 1994. Photo: Banff Centre for the Arts, Canada Keren Cytter "Something happened" video still 2007
Rose English Princess – The Bride of the Idea 1994. Photo: Banff Centre for the Arts, Canada
Keren Cytter “Something happened” video still 2007

Seminar med udstillingsaktuelle Rose English og Keren Cytter. Der vil bl.a. være Artist Talk om deres praksis hver især samt rundvisning i udstillingerne på Charlottenborg. Hen under aften vil arrangementet bevæge sig fra Charlottenborg til Cinemateket, hvor filmen The Gold Diggers af Rose English, Sally Potter & Lindsay Cooper vil blive screenet.

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar