23. november kl. 14: Særomvisning ved kurator Stine Hebert

Installationsfoto: Rose English "The Eros of Understanding" Fotograf: Anders Sune Berg
Installationsfoto: Rose English “The Eros of Understanding”
Fotograf: Anders Sune Berg

Kuratoren bag udstillingen The Eros of Understanding viser denne eftermiddag rundt i Rose Englishs
legendariske performative univers.

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar