19. november kl. 16: Lancering af Årbog 14

14_cover

Årbog 14 lanceres i Kunsthal Charlottenborgs boghandel, Motto, hvor der serveres hvid glo?gg under fejringen. Det er den tredje a?rbogs-udgivelse fra Kunstakademiets Billedkunstskoler, der, som altid giver et unikt indblik i de seneste tolv ma?neders aktiviteter pa? den samlede institution: Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og Kunsthal Charlottenborg.
Særlig lanceringspris: 100kr.

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar