Nikolaj Kunsthal søger frivillige til at assistere performancekunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen

Foto: Aukje Lepoutre Ravn
Foto: Aukje Lepoutre Ravn

Nikolaj Kunsthal udstiller snarligt Lilibeth Cuenca Rasmussens being human being og har i den forbindelse bruge for nogle frivillig kræfter til at assistere før, under og efter Lilibeths performances.

Lilibeh Cuenca Rasmussen og being human being
Lilibeth Cuenca Rasmussen blev født i Manila på Filippinerne i 1970, som datter af en dansk far og en filippinsk mor, men da hun var otte år, flyttede familien til Danmark. Denne dobbelte etnicitet er ofte omdrejningspunktet i den universelle fortælling, mange af hendes værker indeholder. Gennem en både kritisk og humoristisk tilgang til emner som identitet, kultur, religion, race, køn og sociale relationer skaber Lilibeth Cuenca Rasmussen performances, der rummer stærke følelser og forvandlinger.

being human being udspringer af Lilibeth Cuenca Rasmussens nylige rejse til Etiopien og kredser om menneskets søgen efter og fremstilling af dets naturlige og menneskelige ophav. Udarbejdelsen af værkerne sker gennem en række performances og det er på disse dage, vi især har brug for assistance.

D. 10.10 kl. 17-23: Kulturnat. LCR solo + interaktion med publikum
D. 14.10 kl. 11-17.30: LCR + Merci Kirsten Cuenca Christensen & Michael Cuenca Rasmussen (søskende)
D. 15.10 kl. 11-17.30: LCR + Jeannette Ehlers (videokunstner)
D. 16.10 kl. 11-17.30: LCR + Boa Niels og Teresita Cuenca Rasmussen (forældre)
D. 17.10 kl. 11-17.30: LCR + Kasper Ravnhøj (koreograf/danser)
D. 18.10 kl. 11-17.30: LCR + Kirsten Justesen (billedhugger)
D. 19.10 kl. 11-17.30: LCR solo + interaktion med publikum
D. 23.10 kl. 16-20: LCR + Jacob Kirkegaard (lydkunstner) & Mihret Kebede (forfatter/kunstner) (Fernisering kl. 17-19)

Dine opgaver
Arbejdet vil bestå af mange forskellige praktiske opgaver i forbindelse med afholdelsen af de performances, der i sidste ende munder ud i udstillingen. Du vil fungere som assistent for Lilibeth Cuenaca Rasmussen og de øvrige deltagende kunstnere samt det faste personale i Nikolaj Kunsthal. Kort sagt, vil du blive en uundværlig del af det team, der sørger for, at det hele forløber glat.

Der er mulighed for at være med under hele tilblivelsen af being human being, hvilket vil give dig et indblik i helt særlig udstilling af en af Danmarks bedste performancekunstnere. Samtidig giver det dig mulighed for at se “bag kulisserne” på såvel being human being som Nikolaj Kunsthal.

Vilkår
Arbejdet er ulønnet, men der vil være mulighed for at modtage en anbefaling som afslutning på forløbet. Der er ingen krav til specielle færdigheder, andet end at du skal kunne arbejde selvstændigt og være klar på at tage fat, hvor der er brug for det. Og så skal du have lyst til at være en del af tilblivelsen af en fantastisk udstilling!

Vi ser helst at du kan assistere ved minimum tre performances og meget gerne flere.

For at kunne koordinere forløbet har vi brug for din bindende tilmelding hurtigst muligt. Det gør du ved at sende en mail til Anne Julie i Nikolaj Kunsthal: aja@nullnikolajkunsthal.dk

Har du spørgsmål, kan Anne Julie også kontaktes på tlf. 41266312 (hverdage mellem 9 og 15).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen,
Nikolaj Kunsthal

Se mere om Nikolaj Kunsthal her: www.nikolajkunsthal.dk
Se mere om Lilibeth Cuenca Rasmussen her: www.lilibethcuenca.com

Skriv et svar