Udstillingsåbning: Reprogramming the City

Kom og fejr åbningen af Dansk Arkitektur Centers store efterårsudstilling ”Reprogramming the City – nye muligheder for byens rum” hvor kuratoren Scott Burnham kommer og fortæller om udstillingens tilblivelse.

DAC fejrer Arkitekturens Dag med åbningen af efterårets store udstilling “Reprogramming the City – nye muligheder for byens rum”. Kurator og urbanist Scott Burnham fortæller om baggrunden for udstillingen samt processen med at finde og udvælge udstillingens cases. Kig også forbi pladsen foran DAC, som i anledning af udstillingsåbningen er blevet omprogrammeret.

I udstillingen Reprogramming the City undersøger urbanist og kurator Scott Burnham et nyt paradigme af urban kreativitet og opfindsomhed. I udstillingen betragtes byens ‘hardware’ som en platform af muligheder og dens faste infrastruktur som udgangspunktet for en ny, kreativ proces, der skaber bedre byer for mennesker.

Program
16:00-21:00: Udstillingen er åben for publikum.

Pre-åbningsevent
16:00-17:30: Pladsen foran DAC åbner ved Making the City gruppen, som har omprogrammeret pladsen og udstillingens kurator Scott Burnham.

17:30-18:30: Åbningstaler
Taler ved:

Kent Martinussen, adm. Direktør i Dansk Arkitektur Center.

Marianne Jelved, Kulturminister

Jesper Nygård, adm. direktør Realdania

Kurator og urbanist Scott Burnham fortæller om udstillingens tilblivelsesproces.

18:30-19:30: Åbningsreception
Kom og fejr åbningen af Reprogramming the City. Vi byder på et glas og muligheden for at opleve udstillingen.


Bemærk at dele af programmet vil foregå på engelsk.

>>Læs mere om udstillingen her

———————————————–
Udstillingen er støttet af Realdania.

Skriv et svar