Cykeltur i Nordhavn

Tag med på cykeltur i Nordhavn hvor udbygningen af Århusgadekvarteret er gået i gang og besøg By & Havns nye udstilling Himmel og hav!

Nu åbner Nordhavn og udbygningen af Århusgadekvarteret er for alvor i gang. I samarbejde med By & Havn, tilbyder Dansk Arkitektur Center cykelture hver søndag frem til efterårsferien. Cykelturen tager dig med helt ud på den nordligste spids, hvor København lige nu vokser med 1 %. På den 9 km lange tur, hører vi om Utzons byggerier i Kalkbrænderihavnen, Fiskerihavnen, der oprindelig hed Skudehavnen og vi kommer helt tæt på den spritnye krydstogtsterminal, hvorfra der er en fantastisk udsigt indover København.

Cykelturen ender i hjertet af Århusgadekvarteret, i THE SILO. Her er der mulighed for at besøge udstillingen Himmel og Hav! Udstillingen giver det store overblik over området 2150 Nordhavn. Hvordan kommer det hele til at se ud – og hvorfor.

By & Havn byder på en kop kaffe i udstillingen efter cykelturen.

Tag med, og vær på forkant med byens udvikling.

Tilmelding er nødvendig
Tilmed dig her


Se også vores andre søndagsture:

Gåtur: Den grønne indre by

Havnetur: Byens udvikling set fra vandet

Cykeltur til Lundgaard & Tranbergs arkitektur

Cykeltur: Byen og cyklen

Skriv et svar