SUPERNOVA FESTIVAL 22. – 24. AUGUST

Fatamorgana, Danmark Fotografiske Billedkunstskole, præsenterer i anledning af sit 25 års jubilæum S U P E R N O V A – F A T A M O R G A N A P H O T O G R A P H Y & V I D E O A R T F E S T I V A L

Fatamorgana fejrer den 22. – 24. August fotografiet og sin 25-års fødselsdag med en festival på øen Hven i Øresund. 

Festivalen byder ALLE velkommen og inviterer til 3 dages fotofest med bl.a. artist talks, udstillinger, portfolio review, workshops, bogmarked, koncerter, videokunst, børnetelt og nattefest (se vedlagte program)

Mød bl.a. TRINE SØNDERGAARD, JACOB AUE SOBOL, KENT KLICH, TINA ENGHOFF, NICOLAI HOWALT, JENS OLOF LASTHEIN, MADS NISSEN og hør musik af bl.a. DJ COPYFLEX, THE ECLECTIC MONIKER, PAPIR, THE FELINES, DEN MAGNETISKE ØRN og mange flere.

Læs mere på www.supernova.fata.dk.

Skriv et svar