Praktik på Det Danske Filminstitut

Fandt du ikke din drømmepraktikplads? Filminstituttets Kommunikationsafdeling søger praktikant til frem til medio januar 2015.

Kommunikationsafdelingen på Det Danske Filminstitut søger praktikant med start snarest.

I afdelingen har vi ansvar for Filminstituttets eksterne kommunikation – blandt andet via Filminstituttets hjemmeside, der har 135.000 unikke besøgende hver måned.

Hos os vil du få et godt indblik i, hvordan kommunikationsarbejdet foregår i en moderne statsinstitution. Du vil få et godt indblik i danske filmbranchen og Filminstituttes aktiviteter samt bred kontakt til Filminstituttes medarbejdere og interessenter. Det kræver åbenhed og gode samarbejdsevner at være praktikant på Det Danske Filminstitut.

Du vil få erfaring med at skrive og formidle til specifikke målgrupper, og en del af dit arbejde vil bestå af at redigere tekster og lægge nyheder på vores website. Opgaverne, du skal arbejde med under praktikopholdet, diskuterer vi løbende, så det bliver relevant både for dig og os.

Vi lægger vægt på, at du

er universitetsstuderende på kandidatniveau
er selvstændig og ansvarsfuld
har lyst til formidle
har god sprogfornemmelse
kan skrive kort og præcist
Du behøver ikke at være filmekspert, men vi ser gerne, at du interesserer dig for dansk film.

Praktikstillingen er ulønnet og løber fra september og frem til januar 2015.

Har du spørgsmål til praktikopholdet eller vores arbejde i Kommunikationsafdelingen, er du velkommen til at ringe til Anders Budtz-Jørgensen på tlf. 3374 3528 eller skrive på andersbj@nulldfi.dk.

Ansøgning og CV skal sendes i ét samlet tekst-dokument senest den 17. august.

NB. Det er afgørende, at dit uddannelsessted godkender praktikken.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar