Den Hirschsprungske Samling søger omvisere

STILLINGERNE ER BESAT OG KAN IKKE LÆNGERE SØGES

Den Hirschsprungske Samling søger akut 1-2 kunsthistoriestuderende, der kan indgå i museets korps af omvisere. Museets omvisere skal kunne formidle det faglige stof overfor såvel skoler som voksengrupper. Meget gerne med start fra begyndelsen af september.

Det er en forudsætning, at du har et godt kendskab til dansk kunst i det 19. århundrede, og vi ser gerne, at du har bestået din bacheloreksamen eller står for at bestå den i dette semester.

Arbejdet aflønnes efter de statslige museers takster.

Din ansøgning skal indeholde oplysninger om studieforløb og evt. anden faglig beskæftigelse, herunder omvisningserfaring. Endvidere bedes oplyst, hvorvidt du vil være i stand til at omvise på fremmedsprog.

Den Hirschsprungske Samling er statsligt kunstmuseum. Museets ansvarsområde er det 19. århundredes danske kunst. Museet har til opgave at indsamle, registrere, bevare, udforske og formidle dansk kunst fra det 19. århundrede. Yderligere oplysninger kan findes på museets hjemmeside: www.hirschsprung.dk

STILLINGERNE ER BESAT OG KAN IKKE LÆNGERE SØGES

Skriv et svar