Stillingsopslag

Museumsinspektør

med øje for totaloplevelsen

 

 

Ordrupgaard

Ordrupgaard rummer en betydelig, internationalt kendt samling af fransk malerkunst, tegninger og skulptur fra det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede, samt en samling af dansk malerkunst fra samme periode. Museet har til huse i ejendommen Ordrupgaard, der med park, bygninger og inventar er et værdifuldt kulturhistorisk vidnesbyrd om danske herskabshjem fra tiden omkring første verdenskrig, suppleret med en tilbygning af den verdenskendte arkitekt Zaha Hadid og arkitekten Finn Juhls hus.

 

Arbejdsområde

Som museumsinspektør på Ordrupgaard har du ansvar for at skabe vedkommende og udfordrende møder med kunsten på Ordrupgaard gennem udstillingsvirksomhed, formidling og samlingsvaretagelse. Du skal bidrage til at videreudvikle Ordrupgaards høje kunstfaglige og formidlingsmæssige niveau i opfyldelse af museets mål og strategi. Du har selvstændigt ansvar for og indflydelse på en bred opgaveportefølje, der omfatter planlægning og gennemførelse af særudstillinger fra idé til færdig udstilling inkl. skriftlig formidling samt registratorfunktion og samlingsvaretagelse, herunder bevaringstiltag og samlingsformidling overfor museets strategiske målgrupper.

 

Din profil

–       Du er cand. mag., mag. art. eller Ph. D. i kunsthistorie eller har en anden relevant uddannelse.

–       Du har fortrolig med det 19., 20., og 21. århundredes kunst og kultur og har et nutidigt blik på kunsthistorien.

–       Du har museumserfaring og har arbejdet internationalt med lignende opgaver.

–       Du er en god projektleder, kan holde mange bolde i luften samtidigt og kan, under hensyntagen til de givne ressourcer, samordne alle aspekter af udstillingsarbejdet, både det kunstneriske indhold, den praktiske tilrettelæggelse, økonomien og formidlingen.

–       Du er en stærk formidler såvel mundtligt som skriftligt og har gode sprogkundskaber, gerne både engelsk og fransk.

–       Du har kendskab til og interesse for Ordrupgaards ansvarsområde.

–       Du har let ved at samarbejde og kommunikere på tværs af faglige og organisatoriske grænser i en hektisk og til tider uforudsigelig hverdag.

På Ordrupgaard har alle medarbejdere samme mål, og vi arbejder løsningsorienteret og er engageret i at indfri disse mål. Vores omgangstone er professionel, herunder med samarbejdspartnere i ind- og udland. Vi har en travl hverdag med store og små projekter og et uformelt kollegaskab. Vi udviser fleksibilitet og yder gerne en ekstra indsats.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer med tiltrædelse snarest.

Alle interesserede uanset køn, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion opfordres til at søge stillingen.

Al henvendelse skal ske på Tlf.: 3964 1183

Ansøgning med CV sendes senest 4. juli 2014 til: ordrupgaard@nullordrupgaard.dk

Skriv venligst ’Museumsinspektør’ i emnefeltet.

Skriv et svar