Praktik hos Have Kommunikation

Brænder du for at kommunikere – gennem det talte og skrevne ord, videoer og sociale medier? Så bliv praktikant hos Have Kommunikation. Vi søger en praktikant i perioden fra august 2014 til og med januar 2015.Som praktikant vil du komme til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige ansatte, og udover erfaring med presse- og kommunikationsopgaver vil du også erhverve stor indsigt i det danske kulturliv. Hvad vil du komme til at arbejde med?

  • Udarbejdelse af pressemateriale og kontakt til medier
  • Optagelse og redigering af videoer
  • Håndtering af sociale medier

Hvem er vi på udkig efter?

  • Du har mod på eller har prøvet at arbejde med videoredigering før og er fortrolig med de sociale medier
  • Du trives rigtig godt med opsøgende og udadvendt kommunikationsarbejde
  • Du interesserer dig for den kulturelle udvikling i Danmark
  • Du er en dygtig og fantasifuld formidler, og du brænder for kommunikation som fag

Sompraktikanthos Have Kommunikation bliver du en del af et dynamisk team, hvor arbejdsopgaverne varierer fra dag til dag. Virksomheden fungerer i en uformel atmosfære, hvor alle er med til at løfte den fælles opgave. Have Kommunikation er en læreplads med højt til loftet. Som praktikant får du en platform for faglighed og viden, som både er værdifuld i din videre færd og ganske unik i kommunikationsverdenen. Praktikstillingen er ulønnet. Ansøgningen skal sendes inden onsdag den 2. juli kl. 12 til Rasmus Navntoft (rasmus@nullhave.dk) og Mikkel Elbech (mikkel@nullhave.dk) med Cc til Malene Østerskov (malene@nullhave.dk).   Om Have Kommunikation For os handler kommunikation ikke blot om at råbe højt, eller om for enhver pris at trænge igennem lydmuren i et tiltagende kaotisk mediebillede. For os handler kommunikation om troværdighed. Om substans. Om at sætte dagsordener. Inden for kulturens verden, i erhvervslivet, i politisk sammenhæng – og i samfundet som helhed. Vi favner bredt i vores opgaveportefølje, og vores spidskompetencer ligger inden for udvikling af storytelling, strategisk udvikling af brands, oplevelsesbaseret kommunikation og den direkte kontakt med medierne. Tre årtiers erfaring har gjort os til et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, og på årsbasis gennemfører vi 150 projekter. Vi kvalificerer vores samarbejdspartneres historier og sikrer dem gennemslagskraft i offentligheden. Vi folkeliggør substansen, og vi sikrer mediernes interesse for både det brede og det smalle. Vi navigerer sikkert og målrettet gennem medielandskabet, og vi er garant for synlighed, der skaber merværdi – og gør en forskel. Læs mere på www.havekommunikation.dk.

Skriv et svar