Praktik på landets bedste musikmagasin

Brænder du for musik? Vil du dele din kærlighed til nye toner fra Lykke Li, Chance the Rapper eller Karl William, og skriver du skarpt, hurtigt og med overblik?

Så kunne du meget vel være den praktikant, vi er på jagt efter. Vi søger nemlig en praktikant til at hjælpe med produktionen af magasinet Soundvenue.

Som praktikant på magasinet vil du arbejde tæt sammen med magasinredaktøren og assistere i produktionen af vores månedlige magasin. Du vil få konkret sparring, der udvikler dit skrivetalent, og afhængigt af evner og ønsker vil du også få mulighed for at prøve kræfter med interviews. Du vil også indgå i redaktionens daglige arbejde med fokus på produktion af nyheder og features til Soundvenue.com.

Vi søger en praktikant med start primo august og minimum fire måneder frem. Praktikken er fuld tid og ulønnet.

Send ansøgningen til kke@nullsoundvenue.com senest den 5. juni. Ansøgningen skal indeholde et cv, lidt om din baggrund, hvorfor du gerne vil i praktik hos os, lidt om din musikprofil og gerne nogle tidligere tekster, du har skrevet. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mail-adresse eller på tlf. 7020 0012.

Skriv et svar