Er du den nye kommunikationspraktikant på Mungo Park?

Vi glæder os til at byde en positiv, initiativrig, sprogstærk og kreativ kommunikationspraktikant velkommen på Mungo Park fra januar/februar 2014 og mindst seks måneder frem. I 2013 blev Mungo Park kåret som ’Årets Teateroplevelse’ af AOK, og vores forestillinger får rigtig gode anmeldelser – både hos publikum og professionelle anmeldere. Så vi har et fantastisk godt produkt at arbejde med i kommunikationsafdelingen.
Om kommunikationsafdelingen
Kommunikationsafdelingen består pt. af fem-seks medarbejdere – to af disse er praktikanter. Kommunikationsafdelingen er i en omstillingsproces, hvor der bliver mere fokus på kreativ kommunikation, der skaber energi, udvikling og opmærksomhed i vores samtid. Vi har høje ambitioner om at få endnu flere mennesker i teatret og styrke Mungo Parks brand. vi har masser af forestillinger og derfor rygende travlt. Ambitioner og travlhed kommer dog ikke til at ændre ved, at vi skal have det sjovt imens vi laver de store resultater. Vi arbejder med stor uddelegering af ansvar ud fra tesen om, at alle bidrager ekstra godt dér, hvor den enkelte har særlige interesser eller er særlig faglig stærk. Dette gælder også praktikanter, der bliver anset for at være på lige fod med alle andre på Mungo Park. Denne værdiledelsesform kræver, at alle byder ind med idéer, tager initiativ og trives med høj grad af selvledelse ift. aftalte deadlines. Afdelingen ledes blandt andet ved hjælp af ugemøder og ved daglig sparring med kommunikationschefen.
Om praktikforløbet
Som praktikant vil du ud over at dyrke særlige styrker også få mange forskellige opgaver, der spænder fra små praktiske rutineopgaver til større strategiske aktiviteter. Fra presse, branding og markedsføring til newsfeed optimering. Vi vil blandt andet bruge tid på nyhedsformidling, sociale medier, videoredigering, kampagner, PR, vores visuelle udtryk, annoncering, foyerudsmykning, korrekturlæsning, events/aktiviteter, der hæver kvaliteten af det offentlige rum og premiereplanlægning. Som praktiksted kan vi tilbyde læring og erfaring indenfor rigtig mange af disse områder. Du vil således også få indsigt i de mange særlige aspekter ved arbejdet på en kulturinstitution med ualmindelig mange forestillinger og events hvert år.
Om dig
Du er i gang med en kommunikationsrelevant uddannelse. Du er skriftlig stærk, kreativ og idérig. Du tager initiativ, har blik for hvor du kan bidrage til fællesskabet, kan bevare overblikket, selv om der er mange opgaver, og så er du god til at tage ansvar. Men først og fremmest er du et positivt menneske, der spreder god energi, og du vil se det som en fantastisk mulighed at få et praktikforløb på Mungo Park
Praktisk info
Praktikstillingen er ulønnet, men vi betaler din transport i hele praktikperioden. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, som kan fordeles fleksibelt efter arbejdets natur. Arbejdstid aftales løbende med praktikanten. Praktikperioden starter efter aftale i januar/februar og løber som minimum seks måneder. Du kan klikke dig til mere info om Mungo Park på www.mungopark.dk oghttps://www.facebook.com/mungoparkteater.  
Ansøgningsfristen er 13/12-2013 og ansøgningen sendes til Mungo Parks kommunikationschef Niels Gerner på niels@nullmungopark.dk. For spørgsmål vedr. Praktikforløbet rettes til Niels Gerner på telefon 40 42 28 04.
Om Mungo Park
Mungo Park har de senere år tredoblet publikumsantallet og har et meget højt aktivitetsniveau med over 300 forestillinger i sidste sæson. Mungo Park blev etableret i 1992 i Allerød som en udløber af Dr. Dante. Mungo Park har alle år spillet en vigtig rolle i udviklingen af moderne dansk teater. I dag er Mungo Park et repertoireteater med et fast tilknyttet ensemble bestående af nogle landets mest talentfulde skuespillere. Mungo Park lader det være op til publikum at afgøre, hvor længe en forestilling skal spille på teatret. Vi producerer to-tre nye forestillinger om året og får jævnligt både nationale – og internationale gæstespil på besøg. Vores faste scene og administration er lokaliseret i Allerød tæt på Allerød st., men vi spiller også rundt omkring i landet på turné og på vores satellitscener i Lyngby og Gladsaxe. Repertoireteatret skaber særlige kommunikationsudfordringer og fordele, som blandt andet muliggør, at vi har over 4.000 stamkunder i form årskortholdere, som vi løbende er i dialog med.

Skriv et svar