PERFORMANCE PÅ BUREAU PUBLIK: WORDY RAPPINGHOOD

Kan teoretiske overvejelser oversættes til et fysisk bevægelsespartitur? Kan vi erkende komplekse problemstillinger ved hjælp af dramaturgi? I den kommende weekend præsenterer bureau publik en serie performative øvelser, der bearbejder tekster om magtens arkitektur.

Medvirkende:

Idé, iscenesættelse og dramaturgi: Gritt Uldall-Jessen. Performere: Stine Eva Jørgensen og Kristofer Krarup. Lyd/lys m.m.: Brian Larsen

FREDAG D. 22/11 KL. 14-20.

PERFORMANCE OVER IN EXCESS OF CALCULATION

En 1:1 performance af Kristofer Krarup med udgangspunkt i Eyal Weizmans ‘In Excess of Calculation’. Teksten diskuterer forholdet mellem ideologiske konstruktioner, politisk praksis og rumlige konstellationer.

LØRDAG D. 23/11 KL. 12-18.

PERFORMANCE OVER JOEN VEDELS SAMMENBRUDSSTYKKER

En 1:1 performance af Stine Eva Jørgensen med udgangspunkt i Joen Vedels Sammenbrudsstykker fra 2013. Sammenbrudsstykker er en dagbog fra et ophold i Grækenland, og skildrer den økonomiske krise og dens konsekvenser for befolkningen.

SØNDAG D. 24/11 KL. 12-18.

PERFORMANCE OVER IN EXCESS OF CALCULATION

En 1:1 performance af Kristofer Krarup med udgangspunkt i Eyal Weizmans ‘In Excess of Calculation’. Teksten diskuterer forholdet mellem ideologiske konstruktioner, politisk praksis og rumlige konstellationer.

Hver performance varer ca. 10 min. — tidsbestilling nødvendig: info@nullbureaupublik.dk

bureau publik, Vesterbrogade 111, st., 1620 Kbh V., www.bureaupublik.dk

 

 

Forfatter: bureau publik

bureau publik er et sted for kunstneriske og diskursive aktiviteter, der forsøger at forstå den nuværende situation. Omdrejningspunktet er de seneste års protester i USA, Nordafrika, Mellemøsten og Europa, der har skabt nye modstandsformer og en ny kapitalismekritik i kampen mod den neoliberale håndtering af den finansielle krise og dens konsekvenser for almindelige mennesker. Ved hjælp af kunstens forestillingsevne er bureau publik med til at generere betydninger og perspektiver, der peger på andre måder at indrette verden på. Projektet er initieret af publik, der siden 2005 har arrangeret midlertidige kunstprojekter i Københavns offentlige rum, og drives af kuratorerne Katarina Stenbeck og Johanne Løgstrup. bureau publik realiseres med støtte fra Statens Kunstråd.

Skriv et svar