OPLÆG: RALF CHRISTENSEN 11/9 KL. 19

Et blik ud over Tyrkiets pt. slumrende oprør – dets stærkt sammensatte natur og dets slægtskab med kreativ aktivisme i andre lande både før og nu.

Ralf Christensen er musikredaktør på Dagbladet Information, vært på Radio 24Syv og dokumentarinstruktør til filmene Pockets of Resistance (2011) og Good Copy Bad Copy (2007) sammen med Henrik Moltke og Andreas Johnsen.

Arrangementet finder sted onsdag d. 13 september kl. 19 hos bureau publik

Vesterbrogade 111 st., 1620 København V

Forfatter: bureau publik

bureau publik er et sted for kunstneriske og diskursive aktiviteter, der forsøger at forstå den nuværende situation. Omdrejningspunktet er de seneste års protester i USA, Nordafrika, Mellemøsten og Europa, der har skabt nye modstandsformer og en ny kapitalismekritik i kampen mod den neoliberale håndtering af den finansielle krise og dens konsekvenser for almindelige mennesker. Ved hjælp af kunstens forestillingsevne er bureau publik med til at generere betydninger og perspektiver, der peger på andre måder at indrette verden på. Projektet er initieret af publik, der siden 2005 har arrangeret midlertidige kunstprojekter i Københavns offentlige rum, og drives af kuratorerne Katarina Stenbeck og Johanne Løgstrup. bureau publik realiseres med støtte fra Statens Kunstråd.

Skriv et svar