Overgaden//Fernisering

Overgaden byder velkommen til åbningen af soloudstillingerne Party for Freedom af Oreet Ashery og The Pocket Philosopher’s Catharsis in the Winter Garden af Uffe Isolotto.

Oreet Ashery: Party for Freedom
Party for Freedom er den internationalt anerkendte kunstners første soloudstilling i Danmark. Totalinstallationen er et overvældende sansemæssigt billedtableau, der beskæftiger sig med så forskellige emner og begivenheder som mordet på Pim Fortuyn og Theo van Gogh, sanseligheden i politisk æstetik og interaktionen mellem musik og nyhedsmedier.

Uffe Isolotto: The Pocket Philosopher’s Catharsis in the Winter Garden
Overgadens rum iscenesættes med ornamenterede, patinerede møbler og et væld af blomster, når den danske kunstner Uffe Isolotto undersøger kunstner-egoet som en både romantisk og ironisk størrelse og skaber sin egen version af den klassiske vinterhave. Igennem events og installatoriske greb udfordrer kunstneren sig selv, publikum og kunsthistorien – bl.a. ved at køre i Christianshavns kanal på cykel – denne performance finder sted kl. 18.00 på ferniseringsaftenen.Tulips kopi

Skriv et svar